UN PASSEIG PER L'ESCOLA DEL MAR DEL GUINARDÓ


  Navegant per Internet, es fan troballes que no t'esperes. Si poses "ESCOLA DEL MAR" a un dels buscadors mes utilitzats de la xarxa, et poden sortir, quasi 35 milions de enllaços de pàgines que, malgrat no totes parlin de la nostre escola, ens obren un ventall prou ampli de possibilitats de trobar informació o imatges que mai ens haguéssim imaginat que podríem tenir tant a mà.
  Internet es pels que estem preparant els actes del CENTENARI de l'escola, una de les millors eines per trobar a companys i companyes amb els que havíem perdut el contacte. També per trobar videos com el conegut NODO del 72, que per molts dels que hi sortim de nens, va estar "perdut" o fins i tot no haviem vist mai i que un antic alumne va trobar navegant per les pàgines web.
  Troballes com aquesta, les anirem buscant i les veureu properament a aquest bloc perque entre tots poguem anar preparant l'esdeveniment que l'any 2022 viurem amb l'aniversari dels 100 anys.

  Avui hem preparat un vídeo amb fotografies que hem trobat a Internet i amb altres que ens han enviat antics alumnes i que han fet durant alguna visita recent a l'escola del Guinardó. 
  La majoria de les fotos, han estat descarregades de la pàgina web de la empresa SECLESA que ha fet treballs importants de rehabilitació de l'edifici i ha publicat diferents imatges que mostrem com ha quedat després dels treballs que hi han fet.

  Hem volgut fer aquesta "passejada" per l'Escola del Mar del Guinardó per mostrar a qui no ha estat mai a l'escola, lo bonica que es i als que si que hem estat pero potser fa anys que no hi hem entrat, poguem veure que les aules, el menjador o l'arbre dels "nans" continuen igual que a la nostre infantesa.




Volem agraïr al Joan Ricart i a la empresa Seclesa, el recull de fotografies que ens han permés fer aquest petit video.

Bona part de les imatges les podeu trobar a https://seclasa.com/institut-escola-del-mar/
   

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ESCOLA DEL MAR de Josep Maria Tubau i Gallinat

HEM FET UNA TROBALLA HISTÒRICA.

L'Escola del Mar al TN MIGDIA de TV3