TORNAREM A TENIR L'ESCOLA DE LA BARCELONETA?



Darrerament ha arribat una proposta del Sr. MARC CUIXART GODAY, net de l'arquitecte que va construir la Escola del Mar de la Barceloneta el Sr. Josep Goday, per construir de nou, en el seu original emplaçament damunt de la sorra de la platja, l'edifici de fusta que va ser cremat per les bombes de la aviació feixista italiana, ara fa 80 anys. 

  La idea es, pels antics alumnes que hem estudiat en el centre al llarg dels seus 97 anys de vida, un projecte que ens il·lusiona especialment i al que cal que donem molta difusió perquè a nivell polític i econòmic tingui el màxim suport i es faci possible.


   Recordem les imatges del vídeo que DIEGO BRAVO LOPEZ ens va mostrar en el darrer Dinar d'aniversari que vàrem fer al Guinardó, on ens va recrear els interiors i entorns dels últims dies de "vida" de l'edifici. Ara, potser com "art de màgia", podrem  caminar pels porxos, la biblioteca o el menjador de l'escola de la Barceloneta sense la realitat virtual que ens ofereixen les seves imatges.


 Us imagineu una celebració del centenari de la fundació de l'escola al mateix edifici de la Barceloneta?

Podeu trobar la informació que va sortir el 4/12/2018 a l'informatiu de BTV, amb la entrevista al Sr. Cuixart que es l'arquitecte que vol duu endavant el projecte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'ESCOLA DEL MAR de Josep Maria Tubau i Gallinat

HEM FET UNA TROBALLA HISTÒRICA.

L'Escola del Mar al TN MIGDIA de TV3